Inhibitory effects on clomid buy online the flexor reflex has a predominantly medial reticular formation of the medulla oblongata, and facilitate - the lateral area of the RF bridge. В В В  The reticular formation is involved in many body functions. For example, Priligy buy the RF control motor activity, postural tone and movement phase. В В В 

Copertine Fixe Copertine Auto
Delimiteaza spatiul alocat autoturismului sau pot asigura si
protectia acestuia impotriva soarelui, ploii, zapezii.Citeste mai mult..
Copertine Lemn Copertine Lemn
Structuri pentru o variata intrebuintare..Citeste mai mult...
Marchize Marchize
Protejeaza ferestrele sau intrarile
in locuinte sau institutii de razele soarelui...Citeste mai mult...


Copertine


Copertinele constituie o solutie cu un rol foarte important in amenajarea exterioara a locuintei. Desi sunt cunoscute in special ca produse de protectie solara, clientii achizitioneaza copertine si pentru ca raspund unei palete largi de nevoi. Astfel, se produc copertine care au rolul de a proteja:

 • terasele caselor, restaurantelor, cluburilor;
 • spatiile de expunere si comercializare produse;
 • fatadele locuintelor sau cladirilor;
 • spatiile destinate unor activitati recreative;
 • spatiile destinate petrecerilor sau intalnirilor in aer liber;
 • spatiile de depozitare diferite produse;
 • locul de parcare a masinii;
 • balcoanele si terasele blocurilor;


Indiferent de tipul sau de materialele din care se confectioneaza copertine, acestea isi vor aduce intotdeauna contributia atat la protejarea ferestrelor sau spatiilor exterioare de razele soarelui, cat si la infrumusetarea fatadelor.


Putem defini mai multe tipuri de copertine, in functie de utilitate, materiale utilizate sau tipul de actionare.


Astfel, in functie de tipul produsului, putem diferentia intre:

 • copertine fixe;
 • copertine retractabile;


Un alt criteriu este cel legat de utilitatea produsului si avem:


In functie de materialul utilizat se diferentiaza intre:

Automatizari copertine


Pentru clientii care opteaza pentru automatizare copertine extensibile sau retractabile, utilizam sisteme de automatizare NICE, SOMFY si BESTAL. Aceste solutii de automatizare sunt cunoscute la nivel international si sunt considerate in topul primelor trei sisteme de automatizare.


O data cu automatizarea unei copertine, puteti opta pentru un sistem de senzori cu rol de protectie impotriva ploii si vantului puternic care ar putea afecta structura produsului.

Particularitatile productiei de copertine


Pe piata romaneasca exista mai multi furnizori de copertine, specializati in importul sau productia unei game largi de astfel de solutii, majoritatea de buna calitate si fabricate pe comanda. Productia de copertine este un proces complex, care trebuie sa tina seama de o serie de aspecte, foarte importante pentru beneficiar:

 • nevoia exacta a clientului - alegerea unei copertine care sa ofere protectie si sa fie un raspuns la solicitarea beneficiarului, servind scopului pentru care a fost comandata;
 • dimensiunile exacte - productia pe comanda a unei copertine are ca scop in primul rand customizarea ei in functie de caracteristicile dimensionale ale proiectului;
 • structura - materialele trebuiesc alese astfel incat sa fie compatibile cu destinatia produsului finit;
 • culoarea - un aspect foarte important in alegerea unei copertine, mai ales daca vorbim despre copertine retractabile, este culoarea materialului cu care vor fi acoperite bratele; culoarea trebuie sa se asorteze cu restul proiectului sau sa corespunda preferintelor cromatice ale beneficiarului;


Modelul dorit se alege in functie de proiect, de specificul locatiei si de asteptarile beneficiarului. Puteti contacta un operator din partea de sus a site-ului pentru a va oferi consiliere de specialitate in alegerea unei copertine pentru proiectul dumneavoastra.Ultimele articole despre copertine

Cele mai frumoase marchize

Cele mai frumoase marchize

Termenul de marchize este asociat in mod curent de catre beneficiarii care ne solicita oferte de prГЄt cu acela de copertine retractabile. Citeste mai mult..

Cum aleg o copertina?

Cum aleg o copertina?

Copertinele, prin constructia lor, au rolul de a proteja un spatiu de razele soarelui sau de alti factori meteorologici.

Alegerea unei copertine incepe cu sesizarea nevoii specifice. In momentul in care clientul decide ca are nevoie de o copertina, stie deja la ce o va folosi. Astfel, raspunsul la intrebare vine firesc: alegeti o copertina in primul rand in functie de utilitatea pe care i-o veti da. Citeste mai mult..

De ce ne plac copertinele retractabile?

De ce ne plac copertinele retractabile?

Am inceput sa promovam copertine retractabile sesizand dorinta clientilor cu care intram in contact de a-si crea spatii personalizate, unde sa se ascunda de razele soarelui si sa se relaxeze in liniste.
Copertinele retractabile au inceput sa castige adepti in tara noastra, cu cat temperaturile vara tind a fi din ce in ce mai ridicate. Un factor determinant pentru promovarea acestui tip de produs a fost si intrarea in UE care a adus cu sine libera circulatie a romanilor, care au inceput sa viziteze tarile europene dezvoltate economic si sa indragasca fragmente si obiceiuri din stilul de viata al acestora. Citeste mai mult..


Despre
Rollux Construct

Compania noastra va mai pune la dispozitie usi garaj de calitate pentru protejarea si securizarea garajului. Totodata producem pergole auto sau retractabile pentru toate gusturile.Pentru o consultanta de calitate, intrebari sau comenzi, operatorii nostri va stau la dispozitie.

Suntem Extrem de Sociabili

facebook logo youtube logo google+ logo

Ultimele Proiecte ale Companiei Rollux Construct